Latif Selvi'den Erzurum Çıkarması

Latif Selvi, Erzurum Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Latif Selvi'den Erzurum Çıkarması
Haber albümü için resme tıklayın

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Erzurum 2 No’lu Şube’nin Yakutiye İMBK İnönü İnönü Ortaokulu Toplantı Salonu’nda düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

2 No’lu Şube yönetimi, Yakutiye Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek, 1 No’lu Şube Başkanı Erkan Ciyavul ile çok sayıda üyenin katılımıyla gerçekleştirilen ve önümüzdeki döneme ilişkin yapılması tasarlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Latif Selvi, özlük ve özgürlük mücadelelerinde kendilerini yalnız bırakmayan üyelere teşekkür ederek, “Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ın öncülüğünde çıktığımız sendikal yolculukta, geride bıraktığımız 23 yılda verdiğimiz mücadeleyle önemli kazanımlar elde ettik ve zaman içerisinde yaptığımız çalışmalarla eğitim hayatının en örgütlü yapısını oluşturduk” dedi.

Yetkimizi Daha da Pekiştirmek İçin Daha Çok Çalışmalıyız

Sendikal faaliyetlerin ve güçlü örgütlenmelerin önemine dikkat çeken Selvi, özlük haklarından ve daha iyi bir hayat standardı yakalanması bakımından çalışmalarına ara vermeden devam etmeleri gerektiğini dile getirerek, “Teşkilatımızın her bir üyesinin, en alt kademeden en üst kademeye kadar olan hiyerarşik yapıda, daha çok çalışarak sendikamızı zirveden yeni ufuklara taşıyacağına, yapacağımız çalışmalarla önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu çerçevede bakanlıktaki yetkimizi daha da pekiştirmeye yönelik çalışmalarda daha çok katkı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Karataş: Daha Yükseklere Birlik ve Bütünlük İçerisinde Çıkacağız

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Mustafa Karataş, Erzurum’da üye sayılarını 6 binin üzerine çıkardıklarını söyledi. Karataş, daha yükseklere birlik ve bütünlük içerisinde çıkacaklarını belirtti.

03 Nis 2015 - 22:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.