Lise mezunu 2500 polis başvurusu! Son 2 gün...

2017 yılı itibariyle PMYO polislik başvuruları için geri sayım başladı. KPSS şartsız lise mezunu 2500 polis memurunun alınacağı PMYO başvuruları için son iki gün. Peki lise mezunu polis alımı başvuru ücretleri ne kadar? İşte başvuru detayları

Lise mezunu polis alım başvuruları için geri sayım başladı. KPSS şartı aranmayan alımlarda en az lise mezunu 2500 polis alınacak. Eğitimlerini tamamlayan adaylar polis memuru olarak atanacak. 18 Mayıs perşembe günü sonra erecek PMYO polislik başvurusu için heyecan dorukta. Peki polislik başvuruları nasıl yapılacak? Lise mezunu polis alımı başvuru ücretleri ne kadar?

POLİSLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Polis adayları, PMYO Giriş Sınavına 18 Mayıs 2017 tarihine kadar www.pa.edu.tr adresi üzerinden E-devlet kapısı hesapları ile başvuruda bulunacaklardır. Bu tarihi kaçıran adaylar polislik başvurusunu tamamlayamayacak ve sınava giremeyecekler.

SINAV BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

2017 yılı 2500 polis sınav başvuru ücreti olan 75.00 TL (Yetmiş beş Türk Lirası)'dır. 18 Mayıs 2017 günü saat 17:00’a kadar yatırılması gerekilen sınav ücreti Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “2017 Yılı PMYO Giriş Sınavı” isimli hesabına gönderilecektir.

Sistemde yaşanan hata nedeniyle başvurusunu tamamlayamayan adaylar için açıklama yapan PYMO "2017 Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Öğrenci Adaylığı Giriş sınavı ön başvuru işlemlerinde sorun çözülmüştür. Başvurularımız devam etmektedir." şeklinde duyurdu. Ayrıca başvuru işleminin tekrar kontrol edilmesi gerektiği söyleyen PMYO 18 Mayıs'ı kaçıran polis adayların başvuru süresinin uzatılmayacağını bildirdi.

17 May 2017 - 11:45 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.