Lise mezunu Adalet Bakanlığına 978 memur alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde en az lise mezunu 978 sözleşmeli memur alınacak? Peki Adalet Bakanlığına başvuruları nasıl yapılacak? Bugün son gün mü?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayınladığı ilan ile 978 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda, 300 infaz ve koruma memuru, 317 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 43 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 32 teknisyen, 215 destek personeli (şoför), 43 destek personeli (aşçı), 25 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 975 ayrıca önceki yıllara ait boş kalan 3 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 978 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvurular 2 Ocak 2017'de başladı ve bugün (13 Ocak 2017) mesai bitimine kadar adalet komisyonu başkanlıklarından veya Bakanlık internet sitesinden temin edecekleri EK-1 başvuru formunu doldurup, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı yada komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikte ilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına yapılacak.

Alım yapılacak kadrolara göre boy ve kilo ölçümüne alınacak adayların listeleri 18 Ocak 2017 tarihinde ilgili Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlıklarında ve varsa ilgili Cumhuriyet başsavcılığı resmi internet sitelerinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır.

KAYNAK KAMUPERSONELİ

13 Oca 2017 - 11:51 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.