Lise mezunu Memur alımı ne zaman başlıyor?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü lise mezunu infaz ve koruma memuru alımı için başvuru işlemleri Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte başlayacak. Peki kimler infaz ve koruma memuru olabilmek için başvuru yapabilir? İnfaz ve koruma memuru

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün Lise mezunu infaz ve koruma memuru alımı için başvurular Kurban Bayramı tatilinin sona ermesi ile birlikte başlayacak. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından kısa bir zaman önce çıkılan ilan ile 3 bin 258 İnfaz ve Koruma Memuru alımı yapılacağı bildirilmişti. Yine aynı ilanda farklı pozisyonlarda alımlar yapılacağı duyurulmuştu.

İnfaz ve Koruma Memuru (İKM) olabilmek için gerekli şartlar nelerdir?

Öncelikle söz konusu alımlar için yapılacak sınavlara başvuruda bulunmak gerekiyor bu sınavlara başvuruda bulunmak isteyen adayların Genel şartların tamamını yerine getirmeleri gerekiyor. İlgili tüm genel şartları sayfanın altında bulunan linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca Özel Şartları da yerine getirebilmeleri gerekiyor.

Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru olmak için adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, 18 yaşını doldurmuş olması, (KPSS- 2016 ve 2014) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olması,(Lisans mezunları 01 Ocak 1986, Ön lisans ve Ortaöğretim mezunları 01 Ocak 1984 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.) gibi şartlar bulunuyor.

Başvurular Ne Zaman Başlıyor?

Personel alımı için başvurular 19 Eylül 2016 tarihinde başlıyor.

06 Eyl 2016 - 07:30 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.