Macaristan'da Tuna Nehri üzerinde Türk bayrakları

Başbakan Davutoğlu'nun Macaristan ziyareti öncesi dünyaca ünlü Szechenyi Lanchid Köprüsü, Türk ve Macar bayraklarıyla süslendi.

turk_596.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Başbakan Davutoğlu'nun Macaristan ziyareti öncesi Budapeşte'nin dünyaca ünlü Szechenyi Lanchid Köprüsü Türk ve Macar bayraklarıyla süslendi. Tuna nehri üzerindeki tarihi köprünün her iki yönüne de asılan Türk bayrakları etkileyici bir görüntü oluşturdu.

23.00'DE BUDAPEŞTE'DE OLACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu gece Türkiye saatiyle 23.00'de Budapeşte'de olması bekleniyor. Davutoğlu yarın resmi görüşmelerde bulunacak, Türk-Macar İş Forumuna katılacak.

24 Şub 2015 - 08:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.