MEB, müdür yardımcısı atamasını çözecek

MEB, müdür yardımcısı atamasını yönetmelik değişikliğiyle çözecek

CHP Milletvekili Ceyhun İrgin, Milli Eğitim Bakanlığının yönetmelik değişikliği yaparak, tıkanan müdür yardımcısı atamalarını çözeceğini belirtti.

Ceyhun İrgin bu bilgilendirme mesajı sonrasında, takipçilerinden MEB Müsteşarı Yusuf Tekin ve İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu için teşekkür istedi.

Milletvekili İrgin bir süredir müdür yardımcısı ve öğretmen atamalarına yoğun ilgi gösteren mesajları ve açıklamaları ile dikkat çekiyor.

İrgin'in açıklamalarında "MEB yönetmelik değişikliği yaptı" deniyor ama dün ve bugün itibariyle Resmi Gazetede bir değişiklik yayımlanmadı. Eğer milletvekilinin açıklamaları doğru ise yönetmelik değişikliği Resmi Gazetede yayımlanması için Başbakanlığa gönderilmiş olmalı...

İşte o sosyal medya mesajları

Dr. Ceyhun İrgil @ceyhunirgil

Eğer müjde kabul ederseniz; MEB yönetmelik değişikliğini yaptı. Başbakan imzalar imzalamaz atamalar yapılacakmış#mebmuedueryardımcılığı20:56 - 12 Temmuz 2016

Dr. Ceyhun İrgil @ceyhunirgil

ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLERİNİZİ @Yusuf__Tekin@hmzaydg BEYLERE VE MEB BÜROKRASİSİNDE EMEK HARCAYANLARA İLETİNİZ. HEP ELEŞTİRMEK OLMAZ.21:36 - 12 Temmuz 2016

www.memurlar.net

13 Tem 2016 - 08:43 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.