Melih Gökçek'ten yeni Bülent Arınç açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'la girdiği söz düellosunun ardından yeni bir açıklama yaptı. Gökçek şunları söyledi: "Başbakanımız emir verdi. Suallere artık cevap vermeyeceğim. Emir demiri keser"

Melih Gökçek'ten yeni Bülent Arınç açıklaması
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la yaşadığı polemikle ilgili konuştu.

Gökçek'in açıklamaları şöyle: Ben Bülent Arınç'la ilgili düşüncelerimi tweetle belirttim. O da cevap verdi. AK Partililer'de parti disiplini vardır. Fitneye ateş dökmeyiz söndürürüz. Bundan sonra bu konu hakkında konuşmayacağım. Dün Başbakanımızla konuştum. Başbakanımız konuşmamamızı emretti. Emir demiri keser. Konu hakkında konuşmayacağım. Bizim partimiz CHP değil. Genel başkanım Kılıçdaroğlu değil. CHP'de bir kişi yerine 10 kişi konuşur. AK Parti'de emir verilir. Emre uyulur. Emir demiri keser. Başbakan’ın emri üzerine bundan sonra konuşmayacağım. Savcılığa koşanlar, köşelerde yazanlara daha sonra cevap vereceğim.

İŞTE O AÇIKLAMA

25 Mar 2015 - 14:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.