Memur-Sen 81 İl'de Sahaya İniyor!

1 Milyon Üye Hedefiyle Memur-Sen 81 İlde Sahaya İniyor

Kazanımlarıyla Toplu Sözleşmeye damgasını vuran Memur-Sen 81 ilde saha çalışmasına başlıyor.

Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla Memur-Sen Yönetimi ve bağlı sendika başkanları 81 ilde sahaya iniyor. 81 İlde teşkilatla buluşacak olan yöneticiler, Kamu Görevlileri ile istişarelerde bulunacak. Düzenlenecek olan toplantılarda 3. Dönem Toplu Sözleşme’de Memur-Sen’in elde ettiği kazanımlar; mali, sosyal ve özlük haklar ile toplumsal alanda elde edilen başarılar anlatılacak.

Memur-Sen İl buluşmalarında 3 milyon 200 bin kamu görevlisi, 1 milyon 900 bin kamu görevlisi emeklisi ve aileleri ile birlikte 20 milyon kişiyi doğrudan, ekonomik ve sosyal etkileri bakımından 78 milyonu yakından ilgilendiren 3. Dönem Toplu Sözleşme kazanımlarının yanı sıra Türkiye ve bölgemizde cereyan eden olaylar masaya yatırılacak. Sorun olarak Türkiye’nin karşısında bulunan “Terör”, “Normalleşme”, “İstikrar” ve “Sivil Anayasa” gibi önemli gündem başlıklarının da konuşulacağı il buluşmalarında Memur-Sen “1 milyon üye” hedefiyle Mayıs 2016’ya kadar ulaşmayı hedeflediği noktayı teşkilatla paylaşacak.

03 Eki 2015 - 23:37 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

derviş - sizinde diğer sendikalardan farkınız yok hepiniz aynısınız hepiniz ağalık peşinde ve rant peşindesiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ekim 23:37