Memur-Sen Üyelerine İndirimli Sigortacılık Müdesi

Memur-Sen ve Güvenal Sigorta Aracılık Hizmetleri arasında, üyelere indirim ve özel avantajlar sunan protokol imzalandı. Buna göre, Memur-Sen, Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri ve birinci derece yakınları, sigorta indirimi ile özel avantaj hizmetlerin

Memur-Sen ve Güvenal Sigorta Aracılık Hizmetleri arasında, üyelere indirim ve özel avantajlar sunan protokol imzalandı. Buna göre, Memur-Sen, Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri ve birinci derece yakınları, sigorta indirimi ile özel avantaj hizmetlerinden yararlanacak.

Memur-Sen personelinin, Memur-Sen ve bağlı sendikalarının hizmet araçlarının, Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyelerinin ve birinci derece yakınlarının faydalanacağı indirim ve özel avantajlar sunan protokolü Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Güvenal Sigortacılık Aracılık Hizmetleri yetkilisi Serkan Sönmezer imzaladı.

Sigortada büyük indirim

Sigorta teknik altyapıları ve kurgusu oluşturularak hizmet güncellemeleri süreklilik gösterecek olan ve internet servisiyle desteklenecek sigorta indirim ve avantaj hizmetlerinden faydalanmayı sağlayan protokole göre, Güvenal Sigorta, kendisinden toplu ya da münferit olarak talep edilen sigortacılık işlemlerini, bünyesindeki ya da anlaşma sağlayacağı sigorta şirketlerinden elde edilen en düşük indirim oranını baz alarak karşılayacak.

Yüzde 5 bonus indirim imkanı

Bunun yanında, Memur-Sen ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri ile birinci derece yakınlarının sigorta taleplerine karşılık Güvenal Sigorta bünyesinde bulunan veya anlaşma sağlayacağı tüm acenteliklerden elde edilecek fiyat araştırmasından çıkacak olan en uygun teklif üzerinden de kaskoda yüzde 5, trafik poliçesinde ise yüzde 5’e varan bonus indirim yapılması kararlaştırıldı. Ayrıca Güvenal Sigorta, “Memur-Sen Sigorta Avantaj Sistemi” adı altında, özel hazırlayacağı web sitesi üzerinden sigorta kampanyalarını Memur-Sen üyelerine duyuracak.

Üyelerimize hayırlı olsun

Protokole imza atan Genel Başkan Ali Yalçın, Memur-Sen’in üyelerine avantaj sağlayacak olan anlaşmanın önemine dikkat çekerek, “Yaptığımız anlaşmaya göre üyelerimiz büyük avantajlar elde edecek. Projenin şimdiden üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

17 Ara 2015 - 20:17 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.