Menajeri açıkladı! Beşiktaş'a sürpriz stoper

Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımında forma giyen 30 yaşındaki stoper Costa Nhamoinesu'nun menajeri Beşiktaş ile görüştüklerini açıkladı

UEFA Avrupa Ligindeki performansı ile göz dolduran Zimbabveli oyuncunun menajeri Jacob Slowik, "Costa çok kaliteli bir oyuncu. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Onun için en doğru ve karakterine uygun kulübü bulmaya çalışıyoruz." derken teklif aldıkları takımları ise şöyle anlattı:

"Türk takımları büyük yarış içinde. Beşiktaş, Kasımpaşa ve Konyaspor çok ilgili. Bazı Alman takımları da var ancak onların isimlerini henüz veremem. Ayrıca Kaizer Chiefs de bize bir teklif sundu."

COSTA NHAMOINESU KİMDİR?

Zimbabwe'nin Harare kentinde doğan Costa, stop ve sol bek olarak forma giyebiliyor. Daha önce Darryn Textiles, AmaZulu, Mosvingo United, KS Wisla, Zaglebie Lubin takımlarında oynayan tecrübeli oyuncu 2013'ten bu yana Sparta Prag kadrosunda.

Bu sezon takımı ile 34 maça çıkarken 5 gol atıp 2 de asist kaydetti. Costa ayrıca Zimbabve Milli Takımının da önemli oyuncularından.

KAYNAKSPORX

24 Nis 2016 - 13:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.