Milli Takımın maç biletleri karaborsa'da

Euro 2016'ya sayılı günler kala A Milli Takımın maç biletlerinde karaborsa fiyatları dikkat çekti. 100-150 euroluk biletler 250-300 euro'ya satılıyor.

10 Haziran-10 Temmuz 2016 tarihleri arasında Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2016) ev sahipliği yapmaya hazırlanan Fransa, tüm dünyanın olduğu gibi Türkiye'nin de ilgi odağı haline geldi. A Milli Takım'ın da katılacağı turnuvada Türk futbolseverler, satışı mart ayında tükenen ve karaborsaya düşen biletlerin arayışına girdi.

KARABORSA FİYATLARI

Martta 100 ila 150 euro olan maç biletlerinin, karaborsada 250 ila 350 euro arasında satıldığını aktaran tur operatörleri, bu nedenle kurumsal satışların bireyselin önüne geçtiğini söyledi. Operatörler, "Özellikle büyük şirketler başarılı çalışan, bayi ve müşterilerine şampiyona dönemine özel Fransa turu hediye ediyor" dedi. Turizmciler, en büyük ilginin Milli Takım'ın Hırvatistan ve İspanya maçlarına olduğunu söyledi..

14 May 2016 - 11:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.