Müdür Yardımcılığı Sınav Sonuçları 18 Nisan 2016

20 Mart 2016 Pazar günü yapılan eğitim kurumları müdür yardımcılığı sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

Bilindiği üzere 2016 yılı MEB müdür ve müdür başyardımcılığı sınavı 20 Mart 2016 tarihinde 32 il merkezinde gerçekleştirilmişti.

22 Mart 2016 tarihinde 2016 yılı Müdür yardımcılığı soru ve cevapları bakanlık tarafından kamuoyu ile paylaşılmıştı.

MEB 2016 MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAV SONUÇLARI BU ADRESTEN AÇIKLANACAK - TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanlığı, MEB 2016 Müdür yardımcılığı sınav sonuçlarını her an açıklayabilir. Sınav sonuçları açıklandığı anda yukarıdaki bağlantı aktif hale gelecektir.

Bilindiği üzere sınava 60 bin civarında katılım olduğu açıklanmıştı ve müdür yardımcısı olmak isteyen öğretmenlerin en az 70 tam puan almaları gerekiyor.

Kaç bin müdür yardımcısı ve müdür başyardımcısı atanacak, 70 puanı aşan her öğretmen müdür yardımcısı olabilecek mi, süreç nasıl işleyecek, tercihler nasıl yapılacak ve buna benzer onlarca soru sonuçlar açıklandıktan ve Milli Eğitim Bakanlığından resmi açıklama geldikten sonra sitemizde olacak.

Öte yandan adaylara sınav sonucunun basılı olduğu sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek. Sonuçlar TC kimlik numarası ve aday şifresi ile internet üzerinden öğrenilebilecek.

18 Nis 2016 - 13:27 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.