Mustafa Koç'un cenazesi ne zaman nereden kalkacak?

Mustafa Koç hayatını kaybetti. Bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un cenazesi ne zaman ve nereden kalkacak?

Sabah sporu yaparken fenalaşan ve kaldırıldığı Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un cenazesinin ne zaman defnedileceği öğrenildi.

Mustafa Koç'un cenazesi 24 Ocak 2016 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

22 Oca 2016 - 08:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.