Mutabakatlar İmzalanmaya Başladı - Eğitim-Bir-Sen İzmir'de Yetkiyi Perçinledi

2017 yılı mutabakatı sonucunda 11 bin 455 üye sayısıyla en yakın rakibi Eğitim-Sen'e 3 bin 301 fark atarak İzmir'de yetkisini güçlendiren Eğitim-Bir-Sen, sendikacılıkta önemli bir başarı elde etti.

2017 yılı mutabakatı sonucunda 11 bin 455 üye sayısıyla en yakın rakibi Eğitim-Sen'e 3 bin 301 fark atarak İzmir'de yetkisini güçlendiren Eğitim-Bir-Sen, sendikacılıkta önemli bir başarı elde etti

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şubesi, yetkili sendika sıfatıyla girdiği 2017 yılı il mutabakatı sonucunda İzmir'de yetkisini güçlendirdi. 11 bin 455 üye sayısıyla en yakın rakibi Eğitim-Sen'e 3 bin 301 fark atarak İzmir'de ipi göğüsleyen Eğitim-Bir-Sen, sendikacılıkta önemli bir başarı elde etti.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde imzalanan mutabakat sonrası açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, “Bu sezonu da başımız dik bir şekilde tamamladık. Bir önceki dönem İzmir'de 14 yıllık sabırla verilen mücadelenin ardından yeniden yetkiye ulaşmanın sevincini yaşamıştık. Sendikacılığı slogandan projeye, kavga etmekten çözüm üreten bir anlayışa dönüştürdük. Bu yıl da eğitim çalışanlarının teveccühünü kazanarak yetkimizi güçlendirdik "diye konuştu.

"BAŞARI TESADÜF DEĞİL"

Açıklamalarını sürdüren Bina, "İlçe mutabakatlarının ardından burada imzaladığımız mutabakat ile en yakın sendika ile aramızdaki farkı 3 bin 301'e çıkararak 11 bin 455 üyemizle İzmir'de başarımızın tesadüf olmadığını gösterdik. Bir kez daha başarıda emeği olan işyeri temsilcilerimiz, ilçe temsilcilerimiz ile yönetimleri ve bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın'ın 1 Milyon 111 bin 111 üye hedefi için İzmir gerekli katkıyı koymuştur. Bu başarı yalnızca bizim değil, bize inanan İzmir'in de başarısıdır. Bir kez daha türlü zorluklar karşısında inanç ve azmiyle destanlaşan teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra da eğitim çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi için emek ve özgürlük mücadelesi vermeye devam edeceğiz. Sorunun parçası değil; çözümün paydaşı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

23 May 2017 - 22:28 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.