Olaylı maçın hakeminin notu açıklandı!

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım'a maçın gözlemcisi tarafından 7.9 puan verildi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor - Fenerbahçe arasında oynanan ve maçın 89. dakikasında taraftarın sahaya atlayarak Volkan Bayarslan'a saldırması sonrasında tatil edilen müsabakanın hakemi Bülent Yıldırım'ın notu açıklandı.

BÜLENT YILDIRIM’IN NOTU: 7.9

Maça damgasını vuran isimlerden olan hakem Bülent Yıldırım’ın, gözlemci tarafından tek bir hatası bulundu. O da Trabzonspor’un verilmeyen penaltısı… Bülent Yıldırım’ın notu 7.9...

YILDIRIM ARKADAŞLARINI BEKLEMEDİ

Bülent Yıldırım'ın en büyük hatalarından biri de, olayların çıkmasının ardından normalde sahada kalıp gözlem yapması ve raporuna yazması beklenirken, bunu yapmadığı gibi arkadaşlarını da beklemeden içeri girmesi oldu. Kurala göre Yıldırım’ın yardımcıları ve diğer hakemlerle beraber içeri girmesi gerekiyordu. Maçla ilgili dikkat çekici bir diğer durum ise Bülent Yıldırım ile 6. hakem Volkan Bayarslan’ın ilk defa bir maçta beraber görev almalarıydı.

27 Nis 2016 - 14:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.