Orta doğu Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Orta doğu Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

SÖZLEŞMELİ PROGRAMCI İLANI

Üniversitemiz Bilgi işlem Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4'üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 06,06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararma ek olarak 28.06,2007 tarih ve 2007/12251 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın "Sınav Şartı" başlıklı Ek 2'nci maddesinin (b) fıkrası doğrultusunda KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Üniversitemiz tarafından yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli personel pozisyonunda 1 adet Programcı alınacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI;

GENEL ŞARTLAR;

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b) 2016 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

c) Yabancı Dil Bilgisi; En az D düzeyinde YDS veya eşdeğer düzeyde İngilizce bilgisi gerekmektedir. Yurtiçi veya yurtdışmda İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden en az lisans düzeyinde mezun olanların dil düzeyleri minimum (D) düzeyini sağlamış olarak kabul edilir.

d) İstihdam edilecek pozisyonlar için;

Mühendislik Fakültesi bölümleri, Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümlerinin birinden lisans derecesine sahip olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ-YERİ-TARİHİ;

Üniversitemiz http;//www.pdb.metu.edu.tr/ sitesinde bulunan iş başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra KPSS ve YDS belgeniz ile beraber başvuruların en geç 01.11.2017 tarihi mesai saati bitimine kadar ODTÜ Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığı İdari Özlük ve Eğitim Müdürlüğü / ANKARA adresine şahsen yapılması gerekmektedir.

YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI;

Üniversitemiz tarafından KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yerleştirme listesi ve mülakat tarihi http://www.pdb.metu.edu.tr/ sitesinde ilan edilecektir.

Duyurulur

17 Eki 2017 - 12:31 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.