Polis Meslek Yüksekokulu’nda kaza kurşunu: 1 polis şehit

Sarıyer’de Polis Meslek Yüksekokulu’nda eğitim sırasında kaza kurşunu ile vurulan bir polis şehit oldu, bir polis ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu’nda Acil Müdahale Eğitim Kursu’nda yaşandı. Poligonda atış eğitim sonrasında silahında mermi kalan polis memuru M.A. yanlışlıkla Komiser Yardımcısı Erdem Uçar ve Komiser yardımcısı Rasim Erdem’i vurdu. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Komiser Yardımcısı Erdem Uçar şehit oldu. Olayın ardından İkitelli Şehit Zeki Kaya Polis Merkezi’nde görevli olduğu öğrenilen Erdem Uçar’ın polis arkadaşları ve ailesi hastaneye akın etti. Şehit polis memurunun cenazesi, hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

25 Eki 2016 - 16:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.