Prof. Dr. Osman Öztürk vefat etti

Başbakanlık başmüşaviri Prof. Dr. Osman Öztürk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de hocası olan Prof. Dr. Osman Öztürk, bugün Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek

Alınan bilgiye göre, bir süredir kalın bağırsak ve kolon tümörü hastalığı nedeniyle tedavi gören Başbakanlık Başmüşaviri Prof. Dr. Osman Öztürk (70), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Başbakanlık Başmüşaviri, YÖK Üyesi, Kırklareli Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Öztürk'ün cenazesinin bugün Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

02 Ara 2014 - 12:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.