Şampiyonlar Ligi için bomba değişiklik!

Yeni UEFA başkanı, Şampiyonlar Ligi finalinin Avrupa dışındaki bir ülkede oynanabileceğini söyledi.

Geçen ay yapılan seçimle UEFA başkanı olan Ceferin, finali düzenlemek için yeni başvuru sürecinin hayata geçirilebileceğini kaydederken, olası rotaların Çin ve Amerika olabileceğini söyledi.

Taraftarların Amerika'ya gidecek olmalarının sorun olmayacağını söyleyen Ceferin, Portekiz'den Azerbaycan'a gitmeyle New York'a gitmek hemen hemen aynı" yorumunu yaptı.

Finalleri düzenleme prosedürünün politik ve mali eğilimlere göre belirlenmemesi gerektiğini söyleyen Sloven spor adamı, "Olaya sadece mali açıdan bakılmamalı. Çin, Şampiyonlar Ligi'ni düzenlemek istiyor. Amerika'da da oynanabilir. Oralarda futbol gelişiyor." açıklamalarını yaptı.

21 Eki 2016 - 16:14 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.