Satışlar başladı, 1 saat içinde tükendi

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus bu sabah saatler 00:00'ı gösterdiğinde Türkiye genelinde satışa çıktı.

Teknoloji devi Apple'ın son akıllı telefonu Iphone 7, 13 Ekim'i 14 Ekim'e bağlayan gece saat 00.01 itibariyle tüketicilerle buluştu. Mağazanın Bursa, İstanbul veAnkara'daki merkezi şubelerinde satışa sunulan iPhone 7 gece saatlerine ve soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gördü.

Mağazanın Bursa şubelerinde stoktaki iPhone 7'ler bir saat olmadan tükendi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan iPhone, 3 bin 249 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.

Teknoloji mağazasının Marmara Bölge Yöneticisi Remzi Taşkın gece saatlerinde başlayan satışla ilgili yaptığı açıklamada, "Oldukça yoğun bir ilgi var. Gayet başarılı bir şekilde satışı gerçekleştiriyoruz. Gece saatlerinde olmamıza rağmen vatandaşlar mağazamıza akın etti. Satış hedeflerimiz oldukça yüksek ancak şu an talebi karşılama konusunda bile endişeliyiz" dedi.

Vatandaşlar mağazanın gece satışı başlamadan saatler önce sıraya girdi. Iphone 7'yi ilk alan olmak için birbirleriyle yarışan vatandaşlar mağazaya girer girmez kasaya yöneldi. İlk Iphone 7 sahibi olan Ayhan Uzun, " Yaklaşık iki saat önce buradaydım. Eşim ve kendim için iki adet aldım. İlk sahibi ben olduğum için çok mutluyum" dedi.

14 Eki 2016 - 13:42 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.