Sayıştay personel alımı KPSS ile olacak

ÖSYM'nin bugün yayımlanan başvuru kılavuzunda Sayıştay'a personel alımının KPSSP48 puan türü ile yapılacağı belirtildi.

ÖSYM'den yapılan açıklama

Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Sınavına Başvuracak Adayların Dikkatine!

6085 sayılı Sayıştay Kanunu ile Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Yönetmeliği hükümlerine göre; ÖSYM ile Sayıştay Başkanlığı arasında her yıl imzalanan protokol doğrultusunda yapılan Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavına alınacak adayların belirlenmesinde 2017 yılından itibaren KPSSP48 puanı kullanılacaktır. Bu nedenle, önceki yıllarda KPSS puanı şartı aranmayan bu sınava katılmayı planlayan adayların KPSSP48 puanının hesaplanmasında gerekli testleri cevaplamaları gerekmektedir.

Önemle duyurulur.

13 Mar 2017 - 13:08 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.