Şehit Ömer Halisdemir'e büyük vefa!

Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesinin Akyazı Stadı'nın açılış maçına davet edildiğini açıkladı.

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini Akyazı Stadı'nın açılış maçına davet ettiklerini bildirdi.

Trabzonspor Yöneticisi Gökhan Saral, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e Trabzonspor olarak başsağlığı ve sabır dilediklerini belirterek, "Şehidimizin büyüdüğü yer olan Çukurkuyu’nun amatör spor kulübüne Ömer Halisdemir'in isminin verileceğini öğrendik. Kulübün eksik ve ihtiyaçlarına Trabzonspor olarak destek olacağımızı belirttik ve yönetim kurulumuz ile Başkanımız Muharrem Usta’nın selamlarını ilettik. Kahraman vatan evladımızın milletimize devletimize emanet ailesini Akyazı Spor Kompleksi açılış maçına davet ettik." ifadesini kullandı.

Bordo-mavili kulüp, daha önce Akyazı Stadı'nın açılışında 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacaklarını açıklamıştı.

24 Eki 2016 - 15:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.