SGK emekli olacaklara önceden bildirim yapacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekliliği yaklaşan vatandaşları telefonla ya da yazılı olarak uyararak, emekliliğe hak kazandığı tarihi önceden bildirecek.

Habertürk'ün haberine göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekliliği yaklaşan vatandaşları telefonla ya da yazılı olarak uyararak, emekliliğe hak kazandığı tarihi önceden bildirecek. SGK’nın 2015- 2019 yıllarını kapsayan ‘stratejik planı’na göre, kurum, ilgili hizmetleri bütünleşmiş bir yapıda ve elektronik ortamda sunacak. SGK, emeklilik işlemlerinin tamamlanma süresini 30 günden 20 güne indirmeyi hedefliyor.

21 Oca 2015 - 09:43 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.