Silgi çılgınlığı büyüyor!

Özellikle ergenlik dönemindeki öğrenciler arasında yayılmaya başlayan, silgiyle yapılan sosyal medya çılgınlığı yüzünden 13 yaşındaki bir öğrenci yaşam mücadelesi veriyor.

Okul yıllarımızda hepimizin silgiyle yaptığı masum hareket sosyal medyada çılgın bir meydan okumaya dönünce Amerika'daki okullar aileleri ve öğrencileri uyardı.

Ergenler arasında yaygın görülen oyunda öğrenciler, silgiyi kollarına sürterek bir yandan alfabedeki her harfle bir kelime söylüyor. Tenlerinde oluşan yanığı da sosyal medyada paylaşarak diğer arkadaşlarına meydan okuyor. Bazılarının teninde kalıcı izler oluşuyor.

Sacramento'da 13 yaşındaki bir öğrenci, meydan okuma yüzünden hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Öğrencinin yakınlarından bir tanesinin paylaştığı Facebook postuna göre, çocuk silgiden mikrop kaparak toksik şok geçirmiş.

23 Mar 2017 - 14:56 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.