Sivilce giderici mısır unu maskesi

Mısır unu ile hazırlayacağınız maskelerle siyah nokta ve sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz.

Cilt bakımı ve saç bakımı ürünlerinde yaygın olarak kullanılan Mısır unu, A vitamini ve beta karoten içeriğiyle cildinizi besler; siyah nokta ve sivilcelerle savaşır ve yaşlanmanın olumsuz etkilerine karşı cildinizi korur.

Sivilce giderici mısır unu maskesi:

1 kaşık mısır unu, 1 kaşık kil ve 1 kaşık el kremini kıvam alıncaya dek karıştırın. Biraz sulandırın ve elde ettiğiniz maskeyi cildinize masaj yaparak sürün. 10 dakika beklettikten sonra cildinizi ılık suyla yıkayın. Haftada 2 kez uygulayın.

Sivilce izleri için mısır unu maskesi:

2 kaşık mısır unu, 2 kaşık yoğurt ve 1 çay kaşığı limon usyunu karıştırıp cildinize uygulayın. 20 dakika beklettikten sonra cildinizi ılık suyla yıkayın. Kurulayıp nemlendirici sürün.

29 May 2016 - 16:54 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.