Şok İddia! 15 Temmuzdan Önce TSK'ya 500 Kişilik Liste Gelmiş!

Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili açılan davada savunma yapan eski Kurmay Albay Cemil Turhan,"15 Temmuz'dan önce ByLock diye değil ama özel iletişim ağı kullanan subaylar diye bir liste geldi" dedi.

Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili açılan davada savunma yapan eski Kurmay Albay Cemil Turhan,"15 Temmuz'dan önce ByLock diye değil ama özel iletişim ağı kullanan subaylar diye bir liste geldi" dedi. Turhan, listede 400-500 civarında personelin olduğunu, bunlardan 2 ya da 3 tanesinin general rütbesinde olduğunu söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili aralarında sözde "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davanın ikinci celsesi devam ediyor. Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Cezaevi Kampüsündeki duruşma salonunda görülen davada savunma yapan eski General/Amiral Şube Müdürü olan Kurmay Albay Cemil Turhan, TSK'daki FETÖ yapılanmasına ilişkin yapılan listelerle alakalı dikkat çekici bilgiler verdi. Turhan, TSK'daki FETÖ yapılanmasına ilişkin listelerin gelip gelinmediğinin sorulması üzerine, "Bank Asya'da hesabı olanlarla ilgili bilgiler geliyordu. 15 Temmuz'dan önce ByLock diye değil ama özel iletişim ağı kullanan subaylar diye bir liste geldi. Listede 400-500 kişi vardı diye hatırlıyorum. Bu listenin içinde 2 ya da 3 tane general vardı" cevabını verdi.

23 May 2017 - 21:30 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.