STK’lardan “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” Çağrısı

STK’lardan “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” Çağrısı

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD, Türkiye Kamu-Sen, Türk-İş, TİSK, TBB, HAK-İŞ, TESK, TÜRMOB ve TZOB aralarında bulunduğu 12 kurumun temsilcilerinin “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” mesajı vermek ve 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye’de gerçekleştirilecek olan toplantıyı duyurmak amacıyla düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

Memur-Sen ve 12 kurumun yaptığı basın açıklamasında, “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” denildi, 17 Eylül Perşembe günü teröre karşı ortak bir yürüyüş gerçekleştireceklerini duyurdu.

Basın açıklamasını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı, açıklamada “Bayrağını Al da Gel” denildi. 17 Eylül Perşembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı’nda gerçekleştirileceği duyurulan yürüyüşün teröre karşı ortak bir tavır sergilemek, kardeşliği güçlendirmek amacıyla gerçekleştirileceği belirtildi.

ORTAK PAYDA İNSAN HAKLARI VE HUKUKA SAYGI

Ortak paydanın insan haklarına ve hukuka saygı olduğu bildirilen açıklamada, “17 Eylül Perşembe günü, saat 16.30’da Türkiye ‘nin dört bir yanından gelip, Ankara’da toplanma kararı kaldık. Tüm Türkiye’yi Ankara Sıhhiye Meydanı’nda toplanmaya davet ediyorum. Terörü lanetleyen ve kardeşliğimize sahip çıkan tüm halkımızı bu toplanmaya davet ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz kardeşliğimizdir, gelin kışkırtıcı söylemleri bırakalım, toplumu germeyi bırakalım. Başka bir Türkiye yok” denildi.

14 Eyl 2015 - 22:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.