Şükür, helallik istedi öyle bir cevap aldı ki...

Galatasaray'dan ihraç edilen Hakan Şükür, Galatasaray kulübünü arayarak helallik istedi. Bu istek karşısında Sarı Kırmızılı kulüpten Şükür'e hiç beklemediği bir yanıt geldi.

Genel kurulda ihraç edilmeyen Hakan Şükür ve Arif Erdem, 6 yıl ve üzerinde aidat ödemedikleri için yönetim kararıyla üyelikleri sonlandırıldı. Sonrasında ise yoğun telefon trafiği yaşandı.

Halen firari olarak Amerika'da yaşayan Hakan Şükür, üyeliğinin sonlandırılmasının ardından erken saatlerde Galatasaray kulübüne telefonla ulaştı. Şükür, üyelik iptali kararı sonrası bugüne dek ödemedeği aidat borçlarının tamamını kapatmak istediğini iletti.

Şükür, "Beni kulüpten attınız ama ben yine de borcumu ödemek istiyorum." diyerek şöyle devam etti:

"Borcumu ödemek isteme nedenim, geri dönme çabası değil. Sadece helallik istediğim için bunu yapıyorum. Borçlu kalmak istemiyorum."

Hakan Şükür'ün bu talebine Galatasaray tokat gibi bir cevap vererek "Galatasaray kulübünün, senin parana ihtiyacı yok. Helallik istiyorsan, git bir yere bağış yap." dedi.

Sonrasında Hakan Şükür'ün tavrı sertleşti. Şükür ses tonunu yükselterek,"Bana haksızlık yapıyorsunuz. Avukatlarımla mücadele devam edeceğim" dedi. Şükür, "Beni oldu bitti ile kulüpten uzaklaştırıyorsunuz. Kulüp tüzüğünü avukatlarım inceliyor. Gereken neyse yapacağım"ifadesini kullandı.

Hakan Şükür'ün bu yaklaşımı da kulüpten sert karşılık buldu. Kulüp profesyonelleri, "İhraç talebi ile disiplin kuruluna sevkedildiğinde tek sayfa savunma bile yazmadın. O zaman savunmanı yapsaydın" karşılığı verdi.

KAYNAK FANATİK

28 Mar 2017 - 11:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.