Suriye'de neler oluyor? İsrail de saldırdı!

İsrail güçlerinin, Suriye'nin güneyindeki Kunaytra'da rejime ait askeri mevzilere düzenlediği hava saldırısında 1 kişi öldü, yaralılar var.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail ordusuna ait savaş uçağı, Suriye topraklarından Golan Tepelerine roket atılmasına misilleme olarak sınırdaki Kunaytra kentinde rejime ait askeri noktalara saldırı düzenledi.

Kaynaklar saldırıda, Kunaytra'nın Baas ilçesinde "Milli Savunma Seriyyesinin" hedef alındığını, 1 kişinin öldüğünü ve yaralananların olduğunu ifade etti.

Kunaytra'nın kuzey kırsalında üç yıldan bu yana rejim güçleri, Hizbullah ve muhalif gruplar arasında çatışmalar meydana geliyor.

İsrail ordusu daha önce yaptığı açıklamada, Suriye topraklarından Golan Tepelerine atılan rokete "Demir Kubbe" sistemiyle karşılık verildiğini, roketin İsrail topraklarına doğru indiğini ve olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığını duyurmuştu.

ABD DE DÜN AKŞAM ESED ORDUSUNU VURDU

Akşam saatlerinde Rusya Savunma Bakanlığı, ABD'nin Esed ordusunu vurduğunu 62 rejim askerinin öldüğünü duyurmuştu.

ABD ise olay üzerine bir açıklama yaparak rejim güçlerini yanlışlıkla vurduklarını belirtmişti.(Haber7)

18 Eyl 2016 - 01:38 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.