Taşeron'a kadro yok, devletle bağları kurulacak

Başbakan Binali Yıldırım, Taşerona kadro mu sözleşme mi olacak sorusuna orasını açıklamayayım ama devletle bağları kurulacak dedi.Başbakan Binali Yıldırım, Taşerona kadro mu sözleşme mi olacak sorusuna orasını açıklamayayım ama devletle bağları kurulacak

Başbakan Binali Yıldırım, Taşerona kadro mu sözleşme mi olacak sorusuna orasını açıklamayayım ama devletle bağları kurulacak dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, TRT Haber, NTV, CNN Türk ve A Haber kanallarının ortak yayınında, medya temsilcilerinin sorularını yanıtladı

İşte Başbakan'ın taşeron açıklaması

TAŞERON İŞÇİLER...

Taşeronlarla ilgili konuyu en geç bu yılın sonunda bir karar bağlamış olacağız. Taşeron statüsünde çalışan vatandaşlarımız endişe etmesin.

KADRO MU SÖZLEŞME Mİ?

Orasını açıklamayayım ama devletle bağlantıları kurulacak.

25 Eyl 2017 - 20:10 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.