Tekzip - Pazar Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde skandal haberi

Tekzip - Pazar Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde skandal haberi

tekzip_sayfa_1.jpg
tekzip_sayfa_2.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

12 Ocak 2017 tarihinde sitemizde yayınlanan "Pazar Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde skandal üstüne skandal" başlıklı haberimiz sonrasında sitemize gönderilen Tekzip metnidir.

www.memurpostasi.com

14 Oca 2017 - 23:34 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

03

celal - Memur postası sitesi izlediğim bir site gerçek olduğu kesin olan bir olayı neden tekzip yayınlayıp da insanların doğru haber almasını engelliyorsunuz.Yoksa sizede mi metin de geçen baskı veya ödül verildi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 23:34
02

muallim - Yok Ali bey Yok Fason değil olay tamamen gerçek. fazlası var azı yok. arkadaşlardan sordurdum. adam kendini kurtarmak için Türk eğitim sen adını arkasına alıyor birde çok yazık.. tabi işin ödül boyutunu yine de iyi araştırmak lazım. Malum bilgi kirliliği var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 23:34