-

Tendürek ve Ağrı dağları PKK'ya dar edildi!

Tendürek ve Ağrı dağları PKK'ya dar edildi!

mask

Tendürek ve Ağrı dağları PKK'ya dar edildi!

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar yapan bölücü terör örgütü PKK'ya karşı Ağrı'da son bir yılda Tendürek ve Ağrı dağları başta olmak üzere jandarma tarafından gerçekleştirilen 173 operasyonda 28 terörist etkisiz hale getirildi.
2/30
mask
Ağrı'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik Tendürek ve Ağrı dağları başta olmak üzere son bir yılda jandarma tarafından gerçekleştirilen 173 operasyonda 28 terörist etkisiz hale getirildi.
3/30
mask
Türkiye genelinde barış, huzur ve refah ortamını baltalamak için silahlı ve bombalı saldırılar gerçekleştiren, çocuk, yaşlı, sağlık görevlisi demeden birçok masum insanı katleden terör örgütü PKK'ya karşı, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) timleri başta olmak üzere tüm güvenlik güçleri amansız bir mücadele sürdürüyor.
4/30
mask
Havadan savaş uçakları, helikopterler ve insansız hava aracı, karadan da zırhlı araç desteğindeki operasyonlarla terör örgütüne büyük darbeler vuruluyor.
5/30
mask
Yurt içi ve yurt dışında teröristleri etkisiz hale getirmek ya da yakalamak amacıyla devam eden kararlı mücadele çerçevesinde, Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de sorumluluk alanında teröristlerin peşini bırakmıyor.
6/30
mask
Kent genelindeki operasyonlarının yanı sıra örgüt mensuplarının yuvalanmak istediği alanların başında gelen Ağrı Dağı ve Tendürek Dağı'nda teröristlere göz açtırmayan jandarma timleri, Mart 2016'dan bugüne kadarki bir yıllık süreçte terör örgütü PKK'ya yönelik Ağrı kırsalında 173 operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarını özellikle Ağrı ve Tendürek dağlarında yoğunlaştıran jandarma, zorlu arazi ve çetin kış şartlarına rağmen operasyonlarında hız kesmedi.
7/30
mask
Teröristlerin barınabilecekleri mağara, sığınak ve barınakların yanı sıra şehir merkezi ve kırsalda sürdürülen son bir yıldaki operasyonlarda, aralarında örgütün sözde sorumlularının da bulunduğu 28 terörist etkisiz hale getirildi.
8/30
mask
SÖZDE SORUMLULAR ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ
9/30
mask
Güvenlik güçleri, kar kalınlığının yüksek kesimlerde zaman zaman 2 metreyi bulduğu Ağrı ve Tendürek dağlarında da aşırı soğuklara rağmen terörle mücadeleyi gece gündüz demeden kararlılıkla sürdürerek, örgütün barınmaya çalıştığı çok sayıda mağara, sığınak ve barınağı bulup imha etti.
10/30
mask
ÖRGÜTÜN KIŞ ÜSLENMESİNE İZİN VERİLMEDİ
11/30
mask
Söz konusu dağlar ile kentteki operasyonlarda mağara, sığınak ve barınakları bulup imha ederek örgüte büyük zayiat verdiren güvenlik güçleri, çok sayıda silah ve mühimmatı da ele geçirerek örgütün lojistiğine de ağır darbe vurdu.
12/30
mask
ELE GEÇİRİLEN SİLAH VE MALZEMELER
13/30
mask
Ağrı'da söz konusu dönemde İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen ayrı operasyonlarda da örgüte ait çok sayıda silah, patlayıcı, mühimmat ve yaşam malzemesi elde edildi.
14/30
mask
BOMBALI SALDIRILARI, GÜVENLİK GÜÇLERİNİN DİKKATİ ÖNLEDİ
15/30
mask
"TERÖRİSTLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ"
16/30
mask
Operasyonların kararlılıkla sürdüğüne işaret eden Vali Işın, şunları kaydetti:
17/30
mask
"Kışın yapılan operasyonlarda mağaralarda veya yere gömülü birçok mutfak tüpü, patlayıcı madde ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Biz onlara aman vermeyeceğiz, onların daima ensesinde olacağız. Teröristlere fırsat vermeyeceğiz. Bu yıl, devletimizin ve hükümetimizin büyük gayretiyle, güvenlik güçlerimizin özverisi ve fedakarlığıyla terör bitme noktasına gelecektir. Bütün gayretler de o yöndedir."
23/30
mask
Erzincan'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda teröristlerin tespit edilen barınak ve sığınakları imha edildi.

28 Mar 2017 - 15:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.