Terim’in yerine kim gelecek?

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevi bırakmasının ardından yerine kimin geleceği merak konusu oldu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in görevi bırakmasının ardından yerine kimin geleceği merak konusu oldu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yaşanan saha dışı olayların ardından görevinden ayrıldı. Terim'in görevden ayrılmasının ardından en çok merak edilen konu yerine kimin geleceği oldu. Terim'in yerine görevi geçici olarak Mehmet Özdilek'e teslim eden Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) üç isim üzerinde çalıştığı belirtildi. Buna göre; Beşiktaş'ın başında gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Şenol Güneş listenin ilk sırasında yer alıyor. Güneş, Milli Takım'ın başında 2002 Dünya Kupası'nda alınan üçüncülük ile efsaneleşmişti.

2 Eylül'de Ukrayna, 5 Eylül'de de Hırvatistan ile oynanacak karşılaşmalar öncesi teknik direktör sorununu kesin olarak çözmek isteyen yönetimin bir diğer alternatifi ise Mircea Lucescu. Federasyon Güneş'ten olumlu yanıt alınamaması durumunda Rumen teknik adam ile masaya oturacak. TFF'nin son seçenek olarak ise Mustafa Denizli'yi belirlediği ve Lucescu'dan da olumlu yanıt alınamazsa rotayı tecrübeli teknik adama çevireceği gelen bilgiler arasında.

26 Tem 2017 - 22:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.