TSK personeli yan ödeme kararnamesini bekliyor

Geçtiğimiz yıllarda Mayıs ayının ilk veya ikinci haftası içerisinde onaylanan yan ödeme kararnamesiyle, TSK personelinin Ocak ayından itibaren yan ödeme oranlarının belirlendiği

Geçtiğimiz yıllarda Mayıs ayının ilk veya ikinci haftası içerisinde onaylanan yan ödeme kararnamesiyle, TSK personelinin Ocak ayından itibaren yan ödeme oranlarının belirlendiği, 2017 yılıyla ilgili olarak yan ödeme kararnamesinin 2017 Mayıs ayı itibariyle onaylanması beklendiği ancak henüz kararnamenin yayınlanmaması ve bir açıklama yapılmadığı için birçok spekütatif bilginin bulunduğu ve bu bilgi karmaşasının zor şartlar altında görev yapan TSK personeli arasında huzursuzluğa ve motivasyon kaybına neden olduğu görülüyor.

Bu nedenle, geciken yan ödeme kararnamesiyle ilgili olarak bir açıklama yapılması gerekmektedir.

memurlar.net

25 May 2017 - 23:05 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.