TSK'dan bombardımana devam

TSK, Kilis’teki birliklerden obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla PYD’nin mevzilerini vurmaya devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kilis’teki birliklerden obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla PYD’nin Kefercenli kasabası ile Matar Mınnak hava üssü çevresindeki mevzilerini vurmaya devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinden itibaren TSK, Kilis’teki konuşlu bulunan birlikler, fırtına obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla PYD’nin Kefercenli kasabası ile Matar Mınnak hava üssü çevresindeki mevzilerini gün boyu vurdu.

Sabahtan beri 100’den fazla obüs topu, tank birlikleri ve ateş destek vasıtaları tarafından Akçabağlar üs bölgesinden, PYD mevzilerinin vurulması devam ediyor.

Obüs toplarının ateşlenmesi sonucu top sesleri Kilis kent merkezinden dahi duyuluyor.

14 Şub 2016 - 20:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.