Türk Eğitim-Sen'den Yeni Müfredat Çalıştayı

Müfredat programı ile ilgili 28-29 Ocak tarihlerinde bir çalıştay düzenlenecektir. Ayrıca şubelerimizden alan öğretmenlerine duyurulması ve inceletilmesi, tespit edilen olumsuzlukların genel merkezimize bir rapor halinde iletilmesi istenmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından yayınlanan müfredat taslağı ilgili Bakanlığın genel merkezimizden istemiş olduğu görüş ve önerilere ilişkin raporun hazırlanması için çalışmalarımız devam etmektedir.

Müfredat programı ile ilgili 28-29 Ocak tarihlerinde bir çalıştay düzenlenecektir. Ayrıca şubelerimizden alan öğretmenlerine duyurulması ve inceletilmesi, tespit edilen olumsuzlukların genel merkezimize bir rapor halinde iletilmesi istenmiştir. Tüm bu çalışmalar doğrultusunda Genel Merkezimiz tarafından oluşturulacak rapor Bakanlığa iletilecektir.

TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL MERKEZİ

21 Oca 2017 - 23:57 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.