Türkiye'de internet fiyatları düşüyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'de internetin önümüzdeki dönemlerde ucuzlayacağını açıkladı.

Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Bakan Elvan, 4G ihalesinin seçimden önce yapılacağını ifade ederek, "Fiyatlarda çok ciddi düşüşler söz konusu oldu ama politika olarak internet fiyatlarının daha da aşağıya indirilmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki dönemde bu fiyatlar daha da aşağıya inecek, onun müjdesini verelim" diye konuştu. Haber10

11 Oca 2015 - 06:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.