Ünlü şarkıcı hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü şarkıcı Prince'in 57 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı .ABD'li pop yıldızı Prince'in, Minneapolis'deki evinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

ABD'li pop yıldızı Prince'in, Minneapolis'deki evinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

Prince'in sözcüsü Yvette Noel-Schure, Associated Press'e yaptığı açıklamada, pop ikonları arasında yer alan 57 yaşındaki sanatçının, Minneapolis'in banliyösü Chanhassen'deki evinde ölü bulunduğunu açıkladı.

Döneminin en yaratıcı müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen, şarkıcı, söz yazarı ve aranjör Prince'in ölüm nedenine ilişkin ise açıklama yapılmadı.

"Little Red Corvette", ''Let's Go Crazy" ve "When Doves Cry" gibi hit şarkılarla hafızalara kazınan Prince, kariyerinin ilk adımlarını 1970'lerin sonunda attı.

Gerçek adı "Prince Rogers Nelson" olan ve "Rolling Stone" dergisinin düzenlediği "Tüm Zamanların En İyi 100 Sanatçısı" listesinde 28'inci sırada yer alan müzisyenin en tanınmış albümleri ise "1999" ve "Purple Rain" oldu.

"Purple Rain", ABD'de yaklaşık 13 milyon adet sattı.

22 Nis 2016 - 03:34 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.