Uyanış Filmi Ödülü Aldı Gecenin Yıldızı Oldu

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Sen Ben Yok Türkiye Var" temalı kısa film yarışmasında ödül alan UYANIŞ filmi ilginç kurgusu ve hikayesiyle gecenin yıldızı oldu.

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Sen Ben Yok Türkiye Var" temalı kısa film yarışmasında ödül alan UYANIŞ filmi ilginç kurgusu ve hikayesiyle gecenin yıldızı oldu.

Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda AK Parti İl Başkanı Nedim Yamalının ev sahipliğinde yapılan ödül törenine Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da katıldı.

Senaryosunda Türkiye’nin yasaklarından kurtuluşunu ilginç bir kurguyla anlatan UYANIŞ filmi büyük ilgi gördü. 10 yıllık bir uyku dönemine girip yoğun bakımda yatan bir hastanın uyanışıyla günümüz Türkiyesini anlatan film ilginç senaryosuyla gündem oldu.

Senaryosu TSG (Tercümanı Ahval senaryo Grubu) tarafından yazılan filmin yönetmenliğini İdris Şahin yaptı.

Filmi merak edenler şu linkten izleyebilirler.

https://www.youtube.com/watch?v=JpIOu5plnSI

Filmin yapımını gerçekleştiren TSG filmin çok yakında birçok TV kanalında yayınlanacağını belirtti.

04 Mar 2017 - 00:41 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

Faruk Güven - Mükemmel bir filmdi 28 Şubat'ın izlerinin nasıl silindi ancak bu kadar mükemmel anlatılabilirdi zevkle izledim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mart 00:41