Vatan Şaşmaz'ı kim vurdu? Filiz Aker kimdir? Vatan Şaşmaz'ı kim, nasıl vurdu?

Öldürülen kişinin sunucu Vatan şaşmaz olduğu öğrenildi. Peki Vatan Şaşmaz'ı kim vurdu? Vatan Şaşmaz'ı vuran kadın kim? Vatan Şaşmaz'ı vuran Filiz Aker kimdir? Vatan Şaşmaz'ı neden vurdular? İşte detaylar haberimizde...

Vatan Şaşmaz'ı kim vurdu? Vatan Şaşmaz nasıl vuruldu? Vatan Şaşmaz'ı vuran kadın kim? Filiz Aker kimdir? Vatan Şaşmaz'ı neden vurdular? Beşiktaş'ta lüks bir otelde 2 ceset bulundu. Cesetlerden birinin kadın, birinin erkek olduğu öğrenildi. Ölü olan erkeğin Vatan Şaşmaz olduğu belirtildi. Sırtından vurulan ünlü sunucuya Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'a silahla 4 ateş ettiği öğrenildi. Ardından Aker'in de kendisinin canına kıydığı belirtildi.

Beşiktaş’ta lüks bir otelde sunucu Vatan Şaşmaz ve bir kadın ölü bulundu. Şaşmaz'ı sevgilisi Filiz Aker'in vurduğu ardından da intihar ettiği öne sürüldü.

Milliyet'te yer alan habere göre, Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra Aker, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Daha sonra da silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti ve intihar etti.

27 Ağu 2017 - 22:59 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

01

fk - olay iyi araştırılmalı...vay hastaymışta ..asıkmışta geçin bunları geçin ...bence işin içinde para var...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 22:59