Volkan'dan medyaya Soma ricası

Volkan Demirel, Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yaptığı yardımların haber olmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel, Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine maddi yardımda bulunduğu yönündeki haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "13 Mayıs 2014’de Soma’da meydana gelen maden faciası herkes gibi beni de çok derinden yaralamıştır. Vefat eden 301 madencimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine tekrardan başsağlığı dilerim. İhtiyaç duyulduğu dönemlerde ben ve takım arkadaşlarım elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Destek olamaya da devam edeceğiz. Ama bu desteklerin haber olmasından rahatsızlık duymaktayız. Bunun gibi hassas konularda daha özenli haberler yapılmasını, hatta hiç haber yapılmamasını rica ederim" dedi.

Demirel’in hayatını kaybeden madencilerin yakınlarına ait kredi borçlarını üstlendiği belirtilmişti.

23 May 2016 - 15:34 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.