Whatsapp'a 3 yeni özellik geliyor

Daha önce birçok güncelleme ile dikkatleri üzerine çeken WhatsApp, bu sefer video arama, sesli mesaj ve NFC özelliği ile geliyor.

Popüler mesajlaşama uygulaması WhatsApp, mevcut özelliklerine yenilerini ekliyor. Sesli arama özelliğinin artık geride kaldığını anlayan WhatsApp, bunun yerine artık görüntülü konuşma özelliği getirmek istiyor.

SESLİ MESAJ ÖZELLİĞİ

Sesli mesaj özelliği ile aradığınız kişinin interneti kapalıysa veya çekmiyorsa ona sesli mesaj bırakabileceksiniz.

NFC TAG ÖZELLİĞİ

Rakiplerine fark atabilecek bir diğer uygulama ise NFC Tag özelliği, bu özellik ile firmalara kolayca WhatsApp üzerinden kendilerini eklemelerini sağlayabilecek.

MASAÜSTÜ UYGULAMASI

Sosyal medya devi Whatsapp'ın, Windows ve Mac platformları için masaüstü uygulaması çıkarmak için gün saydığı iddia edildi.

Daha önce WhatsApp Web'i çıkararak kullanıcıların WhatsApp deneyimine farklı bir alternatif sunan Facebook, o alternatiflere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

WABetaInfo adlı Twitter hesabından paylaşılan ekran görüntülerinde, WhatsApp tarafından hazırlanan bir bültende WhatsApp uygulamasının Windows ve Mac platformaları için indirme tuşları göze çarpıyor.

09 May 2016 - 22:00 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.