WhatsApp'a iki yeni özellik geldi

WhatsApp uygulamasının arayüzünde ufak değişiklikler yapıldı. Gönderme butonu başta olmak üzere, sohbet ekranında kimi değişiklikler yapıldı.

WhatsApp uygulamasına yeni özellikler eklendi.

WhatsApp uygulamasının arayüzünde ufak değişiklikler yapıldı. Gönderme butonu başta olmak üzere, sohbet ekranında kimi değişiklikler yapıldı.

WhatsApp uygulaması içerisinde fotoğraf ve video gönderirken, fotoğraf ve videoların üzerine yazılar yazmak, emoji karakterleri eklemek ve çizim yapmak mümkün hale getirildi.

Bir diğer yenilik de grup konuşmalarında yapıldı. Grup konuşmalarının ayarlarında yöneticileri bir bağlantı (link) bekliyor. Söz konusu bu bağlantı, bir başka WhatsApp kullanıcısına yollandığında, tek bir tıklama ile gruba girmek mümkün oluyor.

Bu sayede grup konuşmalarına başka kullanıcıları eklemek kolaylaşıyor. "Gruba davet bağlantısı" olarak adlandırılan bu linke sadece grup yöneticileri erişebiliyor.

24 Eki 2016 - 08:00 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.