Yüksekova ve Bitlis'ten acı haber!

Yüksekova'da terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan operasyonlarda 3 asker yaralanırken, Bitlis'te bir Korucu çıkan çatışmada şehit oldu.

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde çöken bir binada bulundukları belirtilen 3 asker yaralandı. Bitlis'te ise bir korucu çıkan çatışmada şehit oldu.

Sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde askerlerin operasyon bölgesinde arama yaptığı eski bir binada çökme meydana geldi. Bu sırada binada bulunan 3 asker yaralandı. Yaralalı askerler tedavi altına alındı.

1 KORUCU ŞEHİT

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Arpalıseki köyüne bağlı Varan mezrasında çıkan çatışmada 1 korucu şehit oldu.

Bugün akşam saatlerinde sürdürülen operasyonlar kapsamında köy korucuları Arpalıseki köyü kırsalında bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Çıkan çatışmada geçici köy korucusu Rıfat Kaya şehit oldu. Bölgeye çok sayıda askerin sevk edildiği ve operasyonların sürdüğü belirtildi.

07 Nis 2016 - 08:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.