’Zeyno’ya büyük ilgi

Bursa'da hayvanat bahçesinde 40 gün önce dünyaya gelen yavru deve "Zeyno', ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Bursa'da hayvanat bahçesinde 40 gün önce dünyaya gelen yavru deve "Zeyno', ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor. Ziyaretçiler yavru deveyi sevip fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarışıyor.

112 tür ve bin 200 hayvanın yaşadığı Bursa Hayvanat Bahçesi her geçen gün vatandaşların ilgisini çekiyor. Uluslararası şartlara sahip parkta 40 gün önce dünyaya gelen yavru deve büyük ilgi görüyor. "Zeyno" adı verilen ve 120 santimetre boyunda, 35 kilo ağırlığındaki devenin beslenmelerine çok dikkat ediliyor. Aynı bir bebek gibi beslenen Zeyno'ya süt ve su biberonla veriliyor. Bir müddet vatandaşların görmesi için dışarıya çıkartılan deveye alaka büyük. Çocuklar ve yetişkinler deveyi sevmek için adeta sıraya giriyor. Deveyle fotoğraf çekinen çocuklar ve yetişkinler, elleriyle Zeyno'yu besliyor. Herkesin büyük ilgisini çeken Zeyno'ya yetiştiricileri gözü gibi bakıyor.

Öte yandan, bayram tatilinde hayvanat bahçesinde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar, yavru deve dışında diğer hayvanlara da büyük ilgi gösteriyor.

04 Eyl 2017 - 11:09 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.