14 İlde 47 Öğretmen Hakkında Fetö’den Gözaltı Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan 28'i ByLock kullanıcısı 47 öğretmen hakkında...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan 28'i ByLock kullanıcısı 47 öğretmen hakkında 14 ilde gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "KHK ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan ve FETÖ ile irtibatları tespit edilen 28'i ByLock kullanıcısı toplam 47 öğretmen hakkında gözaltı kararı verilmiş olup, gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin işlemleri Ankara ve 13 ilde devam etmektedir" denildi.

(Abdullah Sarica /İHA)

21 Şub 2018 - 10:06 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.