15 bin sağlık personeli alınacak

15 bin sağlık personeli alınacak. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yıl sonuna kadar 15 bin sağlık personeli alınacağını kaydetti.

Yıl sonuna kadar 15 bin sağlık personeli alınacak. Sağlık mezunlarına bu müjdeli haber Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan geldi.

Bakan Akdağ, yıl sonuna kadar 15 bin sağlık personeli alımı yapılacağını belirtti. Sağlık personeli alımlarına ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Eylül ayında sağlık personeli alımı yapılacağını kaydetti.

Bakan Akdağ, 6 bine yakın personel alımını hemen ilan edeceklerini ve 6 bine yakını da yıl sonuna doğru ilan edeceklerini ifade etti. Bu kapsamda 2016 yılı sonuna kadar Sağlık Bakanlığı bünyesinde, 15 bini geçecek bir alım yapılması hedefleniyor.

13 Eyl 2016 - 00:20 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.