26 Nisan açığa alınan 9 bin polis kumpas mağduru mu?

9103 kişinin hepsi mağdur diye kimse iddia edemez. Çünkü fetönün kendi has elemanlarını gizlemek operasyonları sulandırmak için darbeden 9 ay sonra kumpası Garsonu ile servis yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün 26 Nisan 2017 tarihinde açığa aldığı 9 bin polisle ilgili olarak bugüne kadar hiçbir işlem yapılmadı

Geçen yıl medyaya sızan bir haberde, Garson kod adlı birinin FETÖ'nün 70 bin emniyet personelini tek tek fişlediğini belirten bir CD kartı, güvenlik güçlerine teslim ettiği belirtilmişti.

Bu gelişme sonrasında, Genel Müdürlük, 9.103 polis memurunu açığa aldı.

Ancak bugüne kadar bu personelden çok az sayıda kişi ihraç edildi, 5 emniyet mensubu ise süreç içinde intihar etti.

26 Nisan'da açığa alınan polis memurlarının büyük bir kısmı, bu olayın da Morbeyin gibi bir FETÖ kumpası olduğunu belirtmekte ve HTS kayıtlarına da bakılarak artık yaşadıkları cehennem hayatına bir son verilmesini talep etmekteler....

Konu hakkında Memurpostasi.com'a her gün onlarca bilgi, başvuru ve şikayet gelmektedir.

Artık bu iş bir an evvel neticelendirilmeli, suçlular varsa cezalandırılmalı, suçsuz olanlar ise bir an evvel görevlerine başlatılmalıdır.

9103 kişinin hepsi mağdur diye kimse iddia edemez. Çünkü FETÖ'nün kendi has elemanlarını gizlemek ve operasyonları sulandırmak için darbeden 9 ay sonra kumpası Garsonu ile servis yaptı. Bu güne kadar hiç işlem yapılmayanların sayısı azımsanmayacak kadar çok. ÇünküFETÖ ile alakası olmayan POLİSLER servis edildi. Mor beyinle Bylock kullanmayan insanları mağdur eden örgüt neler yapan siz düşünün.

#26nisanfetökumpası Mağdurları

22 Oca 2018 - 16:19 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

07

26nisan - 26 nisan fetö kumpasıdır.en kusa zamanda masum polislerimize iade-i itibar istiyoruz.devletine milletine sonsuz sevgisi olan vatanına gözünü kırpmadan canını feda edecek vatan evlatları bir iftirayla harcanıyor.adalet yerini bulsun masum polislerimiz şanlı görevlerine dönsün...ailelerinin ve açıktaki polislerimizin kabusa dönen hayatları adaletle normale dönsün inşAllah...sesimizi duyurduğunuz için teşekkür ediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:19
06

Can - 26 Nisan’da polislerin açığa alınması kesinlikle bir fetö kumpasıdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:19
05

Urfali - Allah aşkına bir insanın araştırması bu kadar uzun mu sürer 10 ay oldu suçumuz nedir bir an önce son bulsun bu süreç

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:19
04

Nt - Artık bu polislerin sessiz çığlığını duyun sayın yetkililer. 9 aydır bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:19
03

gerçek mağdur - Nasıl anlaşılmıyor anlamıyorum on aydır bekliyorum inanılır gibi değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:19
02

gerçek mağdur - 26 nisanda açığa alındım. Polisim Ohal bürosuna başvuru yaptım. Akıllı telefona çocuklarımın ikinci telefonları sayesinde yaklaşık olarak bir yıldan beri kullanıyorum. Onbeş yıldan beri aynı telefon numarasını kullanıyorum. Baylok varsa assınlar. Banka yok. Okul yok. Dersane yok. Yardım v.s. Yok. Tem branşlı olduğum halde son onbeş yıldan beri kendi birimimde çalıştırılmadım. Birimimde çalışmak için başvurduğum bir çok idareci ihraç oldu. Onlardan olsaydım neden çalışamadım. 25 yıllık memurum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:19
01

26 Nisancı - Gündemde tuttuğunuz için teşekkürler darbecilerle masumlari ayirt etmenin zamani gelmedimi daha

Allaha tevekkül ettik sabırla devletimizin hakkımızda vereceği kararı bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 16:19