3600 ek gösterge öğretmen maaşlarını nasıl etkileyecek? İşte tablo...

3600 ek gösterge öğretmen maaşlarını nasıl etkileyecek? İşte tablo... Öğretmenlere ek gösterge zammı tablosu! Fark ne kadar?

ogretmenlere-ek-gosterge-zammi.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı "İkinci 100 Günlük Eylem Planı" çerçevesinde, öğretmenlerin ek göstergeleri 3600’e yükseltilecek.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından önceki gün açıklanan ikinci 100 günlük eylem planında öğretmenler için 3600 ek göstergenin çıkarılmasına yönelik düzenlemeye yer verilmişti. İkinci 100 günlük planda yer almadı ama polis, hemşire ve din görevlisi için de kademeli olarak 3600 göstergeye geçileceği ifade ediliyor.

23 BİN LİRA

Ek gösterge memurların, aylık ücretlerinin, emekli aylık ve emekli ikramiyelerini tayin ediyor. Ek göstergeyle çalışan öğretmenin maaşında 30-40 lira artış olurken emekli aylıklarında 619 liraya varan artış olacak. İkramiyeler de 23 bin liraya kadar artacak.

15 Ara 2018 - 21:53 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.