Abdullah Gül Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

Abdullah Gül Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyeleri alınacaktır. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretim ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik, Üniversitemiz Web sayfasında yayımlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Birimi

Anabilim Dalı

Unvanı

Derecesi

Adedi

Aranan Nitelikler

Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Biyomühendislik

Doçent

1

1

Biyosensörler konusunda bilimsel çalışmalar ve hakemli bilimsel dergilerde yayınlar yapmış olmak.

Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Biyomühendislik

Yrd. Doç.

3

1

Kimya alanında doktora unvanına sahip olmak. Biyoorganik Kimya, Medisinal Kimya ve ilaç keşfi ile ilgili olarak antikanser aktiviteye sahip ilaçların dizaynı ve sentezlerinde çalışmalar ve hakemli bilimsel dergilerde yayınlar yapmış olmak.

Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Biyoenformatik

Yrd. Doç.

4

1

Biyoloji ve Genetik alanında doktora unvanına sahip olmak. Biyoenformatik, veri madenciliği ve mikroRNA tahmini konularında uluslararası hakemli bilimsel dergilerde yayınlar yapmış olmak.

Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Moleküler Biyoloji

Yrd. Doç.

2

1

Biyoteknoloji ve Biyomühendislik alanında doktora unvanına sahip olmak. Kronik Miyeloid Lösemide hücre içi sinyal yolaklarının hedeflenmesi ve inhibisyonu alanında çalışmalar ve hakemli bilimsel dergilerde yayınlar yapmış olmak.

Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Genetik

Yrd. Doç.

3

1

Hücresel ve Moleküler Biyoloji alanında doktora unvanına sahip olmak. Kütle Spektrometresi kullanarak proteomik alanında çalışmalar ve hakemli bilimsel dergilerde yayınlar yapmış olmak.

Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Biyokimya

Yrd. Doç.

3

1

İmmunolojik önem taşıyan glikoproteinlerdeki glikojenlerin fiziksel yöntemler kullanılarak karakterizasyonu ve bunun insan sağlığı üzerine etkilerini inceleyen çalışmalar ve hakemli bilimsel dergilerde yayınlar yapmış olmak.

15 Ara 2017 - 16:13 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.